I forbindelse med bogen “Citaternes fascinerende fortællinger”, som udkommer på Byens Forlag i 2021, drager jeg fra september 2020 landet rundt, med et underholdende foredrag om berømte citater og de mange gode historier og sjove anekdoter, som omgiver dem.

Ofte udspringer citaterne af pudsige begivender, suspekte omstændigeder eller har et helt andet ophav, end man egentlig regner med. Faktisk er det mere reglen end undtagelsen, at et citat er sagt af den person, i den kontekst og på det tidspunkt, som man umiddelbart forventer.

Foredraget kan strikkes sammen, så det passer til de givne rammer, men varer i udgangspunktet 60-75 minutter – evt plus en pause. Jeg holder aldrig det samme foredrag to gange, forstået på den måde, at jeg hver gang sørger for, at det er tilpasset den kontekst, som jeg holder foredraget i. Det vil sige, at jeg altid sørger for, at der både er en lokal vinkel og en aktuel krog, så tilhørerne ikke føler, at de får en stang-vare. Indholdet tilpasses også, så det rammer målgruppen bedst, så det er altså forskellige foredrag jeg holder, alt efter om det er på et gymnasium, et bibliotek, en sognegård, en højskole, en aftenskole, en folkeskole, organisation eller virksomhed.

I efteråret 2020 har jeg i anledning af præsidentvalget i USA helliget en sektion af mit foredrag til berømte citater fra amerikanske politikere og meningsdannere, og denne sektion kan jeg skrue op eller ned for, alt efter behov. I det hele taget, er jeg åben overfor ønsker til foredraget. Det eneste der betyder noget for mig – og som jeg vil arbejde benhårdt på at levere – er, at I får en oplevelse som både er underholdende, informativ og inspirerende.

Foredraget er – alt efter faciliteter og ønsker – krydret med video, lyd og quizzer, så man ikke blot skal høre på mig hele vejen igennem.

Kunne du være interesseret i at jeg lægger vejen forbi din skole, organisation, forening, arbejdsplads, menighed, medborgerhus, bibliotek eller noget helt ottende, så send mig en mail eller giv mig et kald.

Min pris er som udgangspunkt 3000 kroner plus transport. I praksis betyder det, at jeg tager 3500 i Jylland og på Fyn – og 4000 på Sjælland.

peder@videomageriet.dk // +45 61680380


Om Peder Rasmussen:
Født i 1980 og opvokset på en bondegård på det nordlige Djursland. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2006 og har siden da arbejdet med både journalistik, kommunikation og undervisning. Ejer virksomheden VIDEOMAGERIET, som producerer videoer til virksomheder, organisationer, medier, reklamebureauer mm – og arbejder desuden som underviser på Odder Højskole, Kalø Højskole, Erhvervsakademi Dania og DMJX (Journalisthøjskolen). Indlæser også lydbøger og er pt. i gang med at skrive bogen “Citaternes fascinerende fortællinger”.