Videomageriet kan hjælpe jer igennem hele processen fra kampagneplanlægning, ideudvikling og produktion af storyboard over optagelser, interviews, levering og den helt rigtige lancering og seeding af den færdige video.

Video er et stærkt medie, som stadig flere virksomheder, organisationer og institutioner benytter sig af – og det er der mange gode grunde til at de gør.

Video-indhold på hjemmesider og sociale medier er en af de mest effektive måder at skabe opmærksomhed om dit brand og tiltrække kunder til. For eksempel har en video på Facebook 135 procent større rækkevidde end et fotoopslag og mere end halvdelen af af alle internetbrugere leder efter videoer om et produkt før de køber det.

En anden grund til at flere og flere virksomheder vælger at benytte sig af videoer i deres markedføring er, at det er blevet langt billigere at få produceret professionelle videoer i en høj kvalitet, end det var for få år siden.

Udover produktion af video, afholder Videomageriet også videokurser ude hos kunderne, hvor medarbejderne bliver klædt på til selv at kunne producere videoer og levere indhold til dem fx via deres mobiltelefoner.